0
Engasjerende tall

KJETIL ANDRÉ AAMODT

Kjetil André Aamodt har totalt 20 mesterskapsmedaljer, derav fire OL-gull og fem VM-gull. Aamodt er en av fem mannlige alpinister med verdenscupseier i alle fem disipliner. Etter at Aamodt la opp har han vært brukt som ekspertkommentator og programleder, hovedsakelig for NRK. Men i 2010 fikk han eget tv-program Hvem kan slå Aamodt og Kjus?

Temaer i foredraget:
  • Prestasjon i idretten vs næringsliv
  • Hardt arbeid
  • Trivsel versus ambisjoner
  • Initiativ og ansvar
  • Mestring
  • Fokus og prioriteringer
 

SAMUEL MASSIE

Samuel kommer tilbake som konferansier for hele festivalen. Hans evne til å engasjere, skape relasjoner og bidra til gode dialoger er for oss unikt. Han her er definisjonen på inspirasjon! Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Samuel er kjent fra blandt annet Skal Vi Danse og Jorden rundt med bestefar og han reiser land og strand rundt med og uten bestefar og holder foredrag.

SIRI ABRAHAMSEN – GLEDING

GLEDING handler om å bry seg og ta vare på hverandre – små og store.
Om å tåle livet sammen. Det handler om å bygge robuste og empatiske mennesker
som gjør en forskjell for seg selv og andre. Gleding handler om å gjøre de små
tingene for hverandre i hverdagen – det som ikke koster noe, men som er så verdifullt.
Ensomhet er en voksende utfordring i landet vårt. Gleding har som mål å skape
et samfunn der alle føler seg verdsatt og alle hører til.
Det handler om de små endringene vi kan gjøre for å bety en forskjell.

Hvilke verdier drives vi av, hvilke holdninger begrenser oss,
hva skaper motivasjon, hva gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss
i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart?

Vi skal i vårt verksted se på bevisstgjøring og verktøy som bygger fundamentet i det viktigste vi har;
selvfølese, vennskap, relasjoner og tilhørighet. Vi er opptatt av at alt vi gjør skal være gjenkjennelig og nært hverdagen.

gleding.no

ERIK BROMS – PRIVATUNDERVISNINGEN

Golden Talent, forløperen til Golden Academy og Privatundervisningen, ble startet opp i 2009 av Shafi Adan mens han ennå gikk på videregående skole. Målet var å få flest mulig elever til å bestå videregående skole gjennom å tilby leksehjelp drevet av andre studenter. Gjennom flere år hjalp man mange elever med leksehjelp i grupper på forskjellige videregående skoler i Oslo.

I starten av 2016 ble Eirik Broms involvert i prosjektet, og sommeren 2016 bestemte Shafi og Eirik seg for å gjøre bedriften landsdekkende. I 2017 kjøpte man opp deler av Privatundervisningen AS, og endret samtidig navn fra Golden Academy til det mer gjenkjennelige Privatundervisningen. I dag har Privatundervisningen hundrevis av ansatte rundt om i Norge, og Eirik som daglig leder og Shafi som styreleder er fortsatt involvert i bedriften.

Privatundervisningen ble startet med en visjon om å bidra til å få flest mulig elever til å bestå videregående skole, og den visjonen gir vi alt for å etterleve hver eneste dag. Jo flere vi kan hjelpe, jo bedre er det.

SMART KOMPETANSE

Vi brenner for en styrkebasert tilnærming i vårt arbeid, der et positivt menneskesyn står sentralt i alt vi gjør. For å kunne få ut det fulle potensialet i et barn, en familie eller en organisasjon, må vi først identifisere og videre kunne gjøre bruk av styrkene hos den enkelte. I tillegg til den verdibaserte forankringen innehar vi et unikt engasjement i det vi driver med. Når man er på kurs i regi av Smart Kompetanse, har vi som et overordent mål, at kursdeltakere i tillegg til å få en solid teoretisk forankring, også skal få virksomme verktøy, som man skal kunne ta i bruk umiddelbart.

Smart Kompetanse har bidratt til utviklingen av Fuelbox UNGDOM, et samtalekonsept som har hatt stor suksess! FuelBox – UNGDOM inneholder åpne spørsmål som på en spennende og underholdende måte skaper gode samtaler.

Lukk meny